Llibres recomanats per regalar a Sant Jordi

Sant Jordi 2017

Cada vegada falta menys per celebrar el dia de Sant Jordi, aquest diumenge. Com és tradició no poden faltar en aquesta data tan assenyalada les roses i els llibres. Si vols encertar aquest Sant Jordi, aquí trobaràs una selecció de les novetats literàries més esperades i per a tots els gustos. Pren nota!

Arriben, per fi, els nous llibres de dos grans autors de la nostra literatura: Jaume Cabré amb el seu llibre de relats "Quan arriba la penombra" i Javier Cercas amb "El monarca de les ombres", dedicat al seu oncle mort a la batalla de l' Ebre. En literatura espanyola també destaca l'acabat d'estrenar llibre d'Enrique Vila-Matas "Mac i el seu contratemps", que relata la història d'un aturat obsessionat per un veí seu que és escriptor.

En el panorama internacional sobresurt la publicació de la segona part de "Els dies de la infància de Jesús" de J.M. Coetzee. D'altra banda, també et recomanem els darrers llibres d’Albert Espinosa "Els secrets que mai et van explicar" i "El que et diré quan et torni a veure», un relat d'un pare i un fill que emprenen junts una recerca que els enfrontarà amb el seu passat.

I per als més romàntics l'última entrega de Federico Moccia "Tres vegades tu", després de l'èxit de les seves novel·les "A tres metres sobre el cel" i "Tinc ganes de tu". Aquest llibre ens situa sis anys després quan els camins d’Step, Babi i Gin es tornen a creuar just quan començaven a ser feliços.

Totes aquestes recomanacions i molts llibres més els podràs trobar a Casa del Llibre i Carrefour de Gran Via 2. Ben segur que aquest Sant Jordi l’encerte
 

Horaris

19 Dijous
Abril 2018

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi