Viu el Sant Jordi amb les nostres activitats infantils!

Activitats Sant Jordi 2017

Viu el Sant Jordi amb les nostres activitats infantils! Aquesta setmana celebrarem una de les festivitats més assenyalades del nostre calendari: Sant Jordi. I volem que també els més petits de la casa gaudeixin de la diada amb un seguit de tallers plens d'entreteniment i amb els quals recordaran la llegenda de la princesa, el drac i el cavaller.


La cita serà el divendres 21 i el dissabte 22 d'abril, i en aquests tallers els nens podran gaudir dibuixant, pintant, retallant i enganxant figures de dracs i roses. A més, podran explorar encara més la seva creativitat fent els seus propis punts de llibre. D'aquesta manera, s’emportaran a casa un bonic record i no perdran el fil de la lectura dels llibres que rebin aquest Sant Jordi.

En el taller els petits també aprendran un munt de tècniques per crear les roses amb una gran varietat de materials, així com a personalitzar el seu punt de llibre tal com l'hagin imaginat. Passaran una estona superdivertida i entretinguda jugant amb altres nens i experimentant amb colors, formes i textures.
Els tallers del 21 i 22 d'abril es faran com sempre a la planta baixa, davant la botiga Benetton. Divendres l'horari de les activitats serà de 17: 30 a 20: 30h i el dissabte d’11 a 14h i de 17: 30 a 20: 30h.

Us hi esperem!  Horaris

19 Dijous
Abril 2018

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi