Un Cap d'Any ple d'activitats a Gran Via 2

activitats infantils gratuïtes cap d'any

Encara que el Nadal hagi passat, el calendari d'activitats infantils al nostre centre no s'acaba i segueix aquesta setmana amb els tallers gratuïts més divertits per a aquestes festes. A més, tindrem la visita del Patge Reial, que arriba a Gran Via 2 disposat a recollir totes les cartes dels menuts amb els desitjos per als Reis d’Orient.

Així que els petits que ja sàpiguen què demanar, abans del 6 de gener, poden venir a lliurar-li en mà la carta amb els regals que volen rebre. I s’enduran un bonic record, ja que podran fer-se una foto amb ell que rebran per correu electrònic el mateix dia.

Dimarts 27, dimecres 28 i el dijous 29 de desembre podran crear el seu propi calendari per al 2017 i personalitzar-lo com més els agradi amb fotos, dibuixos i missatges per al nou any. Perquè encara se'ls faci més curta l'espera de la nit més màgica de l'any, en aquests dies els petits de la casa també podran participar en el taller de màscares dels Reis d’Orient.

D'altra banda, el divendres 30 de desembre tindran lloc els tallers per crear fanalets i altres elements decoratius per celebrar el Cap d'Any. En ells podran deixar volar la seva imaginació i desenvolupar la seva creativitat combinant formes i colors que il·luminaran aquests dies festius.

I el dissabte 31 de desembre acomiadarem l'any amb el taller de xapes de Nadal, dibuixos nadalencs i tattoos.

Les activitats de dilluns a divendres es faran de 18 a 21h i les de dissabte, d’11 a 14h i de 18 a 20h a la planta baixa, davant del Mango.

I mentre ells s'ho passen bomba a la Ludoteca podreu aprofitar per fer les últimes compres abans de Reis. En totes les nostres botigues trobareu infinitat de regals amb els quals sorprendre els vostres amics i familiars.

Viu el Nadal a Gran Via 2!

Us hi esperem!

Horaris

20 Divendres
Abril 2018

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi