Fes-te una foto amb el Pare Noel!

Activitats infantils pare noel

Del 28 de novembre al 4 de desembre vine a Gran Via 2 a gaudir amb les nostres activitats de Nadal per als més petits de la casa. Podran conèixer al Pare Noel i fer-se una foto amb ell!. Les imatges les rebran poc després via e-mail. A més, podran aprofitar per explicar-li personalment què els hi agradaria rebre sota l'arbre ja que podran lliurar-li la carta amb els seus desitjos.

A més d'aquesta activitat, no et perdis la varietat de tallers que a Gran Via 2 estem preparant perquè els nostres petits gaudeixin del Nadal durant aquesta setmana:

El divendres 2 de desembre realitzarem un taller on podran fer un arbre de Nadal i desenvolupar la seva creativitat amb escultures de fang.

Per al dissabte 3 de desembre tenim preparat, a més de l'arbre de Nadal, unes titelles que segur agradaran a nens, nenes, pares i mares.

I prepara't perquè el dia 6 i 8 obrirem el nostre centre per seguir oferint entreteniment i gaudir de les festivitats nadalenques:

El dimarts 6 de desembre no et perdis el nostre taller de decoracions nadalenques i podran passar una bona estona esculpint amb fang el que més desitgin.

I el dijous 8, seguirem amb el nostre taller de temàtica nadalenca perquè els petits puguin deixar la llar llesta per a les festes i aprenguin a decorar amb fulles d'arbres i fer de casa un paradís nadalenc.

No us perdeu totes les nostres activitats de Nadal!

Horaris

20 Divendres
Abril 2018

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi