Un cap de setmana ple de jocs

ludoteca

Aquest divendres 19 i el dissabte 20 de maig la Ludoteca ha preparat un munt de divertides activitats perquè els petits de la casa s'ho passin d'allò més bé. Així podran explorar la seva creativitat i endur-se a casa un bonic record amb el qual les hores de joc i entreteniment estan més que assegurades.

Divendres 19 serà el torn del taller de joguines “boliche” en què els nens crearan la seva pròpia joguina. Per a això, utilitzaran un got de iogurt, llana i plastilina. Els encantarà tallar, enganxar i divertir-se amb les diferents formes i colors. I és que a més de crear la seva joguina de “boliche” els nens i nenes podran decorar-la com més els agradi. Per si fos poc per finalitzar a aquesta gran tarda jugarem a l'"Aranya" i al "Pica Paret".

D'altra banda, el dissabte 20 jugarem amb plastilina en un taller al·lucinant. Als nens els encanta aquest material, que és perfecte perquè deixin volar la seva imaginació i treguin a relluir la seva genialitat. Els petits podran crear tot allò que imaginin i, a més, podran endur-se les seves pròpies creacions a casa. Les monitores de la Ludoteca també participaran amb algunes mostres relacionades amb la primavera per a aquells nens que vulguin reproduir-les. Per acabar jugarem al "Limbo" i als "Colors".

Us hi esperem!
 

Horaris

20 Divendres
Abril 2018

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi