DAYADAY

Planta: Carrer
Local: C61 (R3)

Tel.: 93 259 03 63

Horari: De 09:30 a 21:00

Veure promocions de totes les botigues

Al 2006 neix ‘dayaday’ orientada als complements i accessoris de tendència a preus assequibles. Des del 2013 pertany a la família Tous, i actualment es troba en un intens procés d'expansió.

Les col·leccions de ‘dayaday’ es conceben amb un esperit boho per a una dona cosmopolita i urbana, que segueix la moda i li agrada innovar en els seus estilismes. Tots els seus productes es caracteritzen per la qualitat dels seus materials i l'atenció als detalls. A 'dayaday' podem trobar bosses, xals, bijuteria, rellotges, ulleres i una àmplia gamma d'accessoris de moda concebuts com a aliats perfectes per al dia a dia, com a cinturons, diademes i tocats, barrets, paraigües, accessoris viatge o perfum.

Les botigues i córners de ‘dayaday’ posseeixen una atmosfera envoltant en tons càlids i materials nobles, orientats a oferir una experiència de compra única. Cada dues setmanes les botigues actualitzen les seves propostes, rebent més de 200 nous productes, de manera que el client troba un espai totalment renovat cada cop que va a fer les compres.

Els complements i accessoris de ‘dayaday’ són capaços de transformar completament un look i ofereixen un ampli ventall d'articles dissenyats per satisfer les necessitats de la dona del segle XXI.

Horaris

25 Dijous
Abril 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

07 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi