5 llibres per llegir aquesta tardor

lectures recomanades tardor

Aquesta època de l'any està marcada per les grans novetats literàries. Aquí et proposem 5 nous títols perquè els gaudeixis aquesta tardor.

Novel·la. Una de les més esperades és la d'Eduardo Mendoza, "El rey recibe". És el primer lliurament d'una trilogia que s'inicia a la Barcelona de 1968, on un periodista és enviat a cobrir el casament d'un príncep a l'exili. Entre personatges reals i imaginaris l'autor explica fets i fenòmens socials d'aquella època sense que falti l’humor.

"La muerte del comendador" és el primer dels dos volums d'aquesta novel·la de Haruki Murakami protagonitzada per un retratista que, en crisi amb la seva parella, decideix abandonar Tòquio per fer un viatge sense rumb pel nord del Japó. Allà s'instal·larà a una casa on descobrirà senyals misteriosos que ompliran la seva vida de preguntes i incògnites que provarà de dilucidar.

Novel·la negra. "Sesión nocturna", de Michael Connelly, és el drama d'un detectiu castigat per haver presentat una demanda per assetjament sexual contra un superior i que ara investiga els casos d'una pallissa a una prostituta i l'assassinat d'una cambrera.

Contes. "En nuestro tiempo", d'Ernest Hemingway va ser escrit en els anys 20 i aquesta tardor té la seva primera edició en castellà. La guerra, l'alcohol i la pesca són alguns dels temes que toca aquest original llibre de contes que també pot llegir-se com una novel·la fragmentada.

Narrativa espanyola. "Cara de pan", de la madrilenya Sara Mesa, és la història de la relació de dos personatges que, per sortir-se de les convencions socials, generen incomprensió i rebuig. Però el que diuen que passa i el que s'interpreta del que passa, no sempre és el que passa.

Casa del Llibre y Carrefour de Gran Via 2 trobaràs aquests títols i molts més. Tria els teus i aquesta tardor no paris de llegir.
 

Horaris

18 Divendres
Octubre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi