La 55a quedada de l?EASD a Barcelona

EASD annual meeting 2019

Del 16 al 20 de setembre al recinte Gran Via de Fira Barcelona se celebra la 55a quedada de l’Associació Europea per a l’Estudi de la Diabetis, amb l’objectiu de donar a conèixer els nous descobriments i darrers resultats que s’han trobat a la investigació sobre la diabetis a càrrec dels principals experts en la matèria.

L’inici d’aquesta jornada es durà a terme el dilluns 16 i acabarà el divendres 20, els quals el primer dia comprèn un horari de 8h a 18h, el dimarts, dimecres i dijous de 8h a 19h i el divendres 20 de setembre de 8h a 15h. En aquests dies es duran a terme moltes xerrades i presentacions per tal de garantir als assistents una major comprensió sobre l’estudi científic de la diabetis.

Els objectius principals de l’EASD són fomentar i recolzar la investigació sense ànim de lucre en el camp de la malaltia, la ràpida difusió dels coneixements adquirits i facilitar-ne l’aplicació. A partir d’aquestes reunions anuals que se celebren a les diferents ciutats europees es duen a terme més de 1.200 xerrades i presentacions sobre aquesta malaltia.

Si et ve de gust fer un descans, pots aprofitar per visitar Gran Via 2, el nostre centre comercial a 100 metres a peu i que t’ajudarà a desconnectar gràcies a les nostres botigues i restaurants. A més, el pàrquing és gratis les tres primeres hores.

Així que vine a gaudir d’un break amb nosaltres!
 

Horaris

22 Dimecres
Gener 2020

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

05 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi