ITMA Barcelona 2019, la innovació del sector tèxtil

Des del dijous 20 i fins al dimecres 26 de juny més de 1.500 expositors de 45 països diferents donaran a conèixer, al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, les últimes novetats i necessitats de la indústria de maquinària tèxtil. ITMA és l'exposició internacional de la tecnologia tèxtil i de confecció referent d'Europa, que es realitza cada 4 anys en diferents ciutats importants del continent, i aquest cop la tenim a només uns passos de Gran Via 2.

A més de ser un espai per presentar les últimes tendències i innovacions del sector, aquesta fira és una oportunitat per debatre sobre la sostenibilitat de la indústria i intercanviar idees i projectes per fomentar l'ús del reciclatge i trobar solucions a temes mediambientals. En sintonia amb això, els diferents tipus de tèxtils que s'utilitzen en els estands són recollits en finalitzar la fira per assegurar el seu reciclatge.

Les universitats i altres institucions educatives també tenen la seva participació en el pavelló d'investigació i desenvolupament on ofereixen capacitació i els últims resultats d'investigació. Així, fabricants, enginyers, estudiants, distribuïdors i comerciants de tot el món es donen cita en un lloc idoni per descobrir tendències, difondre el coneixement i construir xarxes de contacte entre els professionals del sector.

Si ets un d'ells, et convidem que en un descans o en finalitzar alguna de les jornades de la fira et passis a prendre alguna cosa en algunes de les nostres cafeteries o restaurants, o a recórrer les botigues del nostre centre comercial per comprar algun regal o tot allò que necessitis.

Horaris

18 Divendres
Octubre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi