Acomiadem el gener amb les activitats més divertides

ludoteca activitats divertides

S'acaba el mes de gener i els tallers de la Ludoteca de Gran Via 2 segueixen una setmana més perquè els més petits de la casa passin una estona súper entretinguda jugant i aprenent. Vols descobrir tot el que us hem preparat per aquest cap de setmana?

El divendres 26 de gener tindrà lloc el nostre taller de polseres, en el qual realitzaran originals joies perquè les portin quan vulguin i les mostrin als seus amics. És una activitat infantil molt divertida que desenvoluparà la seva creativitat experimentant amb diferents colors i materials per fer les seves polseres personalitzades. Els agradarà molt! Acabarem ballant a ritme de zumba, que els ajuda a millorar la seva coordinació, guanyar confiança en el seu cos i expressar la seva personalitat.

D'altra banda, el dissabte 27 farem el nostre conegut taller de maquillatge amb el qual els nens i nenes es convertiran en els seus personatges, superherois o animals preferits. Una activitat en què es divertiran i expressaran la seva creativitat i imaginació. A més, el fet de poder ser durant unes hores els seus personatges favorits, els entusiasmarà. Després del taller treballarem l'expressió corporal a través de dinàmiques de balls i teatre.

Us esperem aquest cap de setmana a la Ludoteca. Recordeu que les dues primeres hores són gratuïtes i que només per venir us regalem un val per Sould Park; el parc d'atraccions de la gran plaça exterior de Gran Via 2.
 

Horaris

14 Dissabte
Desembre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

15 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi