Pirates a l'abordatge en els tallers infantils de GV2

A la planta baixa de Gran Via 2 continua el cicle dels tallers infantils d'estiu. Un espai coordinat per monitors professionals perquè els més petits, a més de passar un moment entretingut amb altres nens, aprenguin i realitzin divertits treballs manuals.

Aquest divendres 2 d'agost, de 17.30 a 20.30 hores, i el dissabte 3 en el mateix horari i també al matí, d'11 a 14 hores, crearem tots els complements necessaris per convertir-nos en uns veritables pirates. Treballarem amb tisores, retoladors i colors per retallar i pintar les plantilles que hem preparat. Amb elles farem bigotis, barbes, mocadors, barrets i sacs, per guardar els botins dels atracaments, amb els quals et podràs convertir en un temible pirata. També utilitzarem pega i pals, que a més et serviran per construir-te el teu propi vaixell, amb el qual podràs jugar que navegues pel mar que més t'agradi i des del qual podràs abordar a d’altres vaixells.

A l'estiu les activitats per als nens no es prenen vacances a Gran Via 2. Vine al nostre centre comercial amb els teus nens perquè es diverteixin amb nous amics mentre aprenen a fer diferents treballs manuals i aprofita per fer les compres o per descobrir totes les novetats de les diferents botigues de moda, complements o del sector que et vingui de gust.

Horaris

07 Dissabte
Desembre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

08 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi