Les activitats infantils es multipliquen abans de Nadal

Pare Noel activitats de Nadal

S’acosta el 25 de desembre i el Pare Noel no vol deixar cap nen sense els seus regals. Per això, durant aquesta setmana els petits tindran més d’una oportunitat de lliurar-li en mà. Podreu venir a conèixer-lo, deixar-li la carta i fer-vos una foto amb ell. A més, aquest bonic record us l'enviarem poc després per e-mail perquè ho pugueu reviure sempre.

Recordeu que a més del Pare Noel us estaran esperant els tallers gratuïts per a tots els nens i nenes que vulguin passar una bona estona jugant i experimentant amb la seva creativitat.

El dilluns 19, el dijous 22, el divendres 23 i el dissabte 24 de desembre tindran l'oportunitat de fer els seus propis punts de llibre de Nadal, que ben segur utilitzaran en els contes que rebin aquestes festes, i també podran fer la carta al Pare Noel amb nosaltres.

El dimarts 20 i el dimecres 21 serà el torn del taller de fanalets de Nadal, que podran fer amb papers de colors i que il·luminaran els dies d’aquestes festes. També podran crear el seu portaespelmes personalitzat amb diferents materials.

Les activitats de dilluns a divendres es faran de 17.30 a 20.30h i les de dissabte, d’11 a 14h i de 17.30 a 20.30h a la planta baixa, davant del Mango.

I mentre ells s'ho passen bomba a la Ludoteca podreu aprofitar per fer les últimes compres abans de Nadal. En totes les nostres botigues trobareu infinitat de regals amb els quals sorprendre els vostres amics i familiars.

Viu el Nadal a Gran Via 2!

Horaris

22 Divendres
Juny 2018

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9:30 a 22h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi