Noves activitats per als més petits

tallers infantils 25 i 26 agosto

Encara queden molts dies d'estiu i de diversió per als reis de la casa. Com que volem que s'ho passin la mar de bé, durant aquesta temporada en la qual poden gaudir de més temps lliure, hem organitzat nous tallers gratuïts perquè aprenguin jugant. Vols saber quins són?

El divendres 25 i el dissabte 26 d'agost vine amb els teus fills a les activitats que hem preparat especialment per a ells. En un dels tallers farem titelles. Cada nen podrà crear la seva pròpia i personalitzar-la com més li agradi. A partir d'una gran varietat de materials construirem diferents i divertits personatges. Al final, i si els ve de gust, podran manipular les seves titelles i inventar-se històries per explicar a la resta de nens.

D'altra banda, també tindran l'oportunitat de crear el seu propi "tres en ratlla". És una manualitat amb la qual s’ho passaran molt bé i que la podran gaudir sempre que vulguin entretenir-se amb aquest popular joc. I així, s’emportaran a casa dos objectes realitzats de forma artesanal, per ells mateixos, amb els quals passaran hores i hores de diversió.

No us perdeu cap d'aquests tallers, els encantarà! Recordeu que s'organitzen a la Planta Carrer de Gran Via 2, a la zona de la parafarmàcia.
 

Horaris

15 Dimarts
Octubre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi