Tornen els tallers infantils d'estiu

talleres infantiles verano 2018

Són moltes les activitats per a nens que el nostre centre ofereix durant els mesos de vacances escolars. Per exemple, aquest cap de setmana tornen els tallers infantils d'estiu a Gran Via 2 i les propostes, com les de tot juliol, són ben musicals.

El divendres 6, de 18:00 a 20:00 hores, i el dissabte 7, de 12:00 a 14:00 i també de 18:00 a 20:00 hores, els nens tindran l'oportunitat de compondre la seva primera cançó. Els ensenyarem com crear-la amb Toc and Roll, una aplicació molt senzilla que cerca la intuïció infantil, perquè d'una manera molt divertida els nens se sentin uns autèntics compositors musicals.

Toc and Roll ha rebut premis internacionals, s'utilitza en escoles de diversos països i el diari britànic The Guardian la va situar entre les 10 millors apps de música per a nens. Un mini estudi digital de gravació que es pot utilitzar en qualsevol lloc i permet barrejar diferents instruments en multipistes virtuals, afegir efectes, gravar veu i compartir el resultat amb tothom. Una manera fàcil de descobrir com funciona l'harmonia i el ritme en la música, i una porta d'entrada a les eines de producció i creació musical a través de la tecnologia.

Al juliol també continuen les activitats a la Ludoteca. El divendres 6 farem petits monstres amb taps. Sí, amb materials de diferents textures realitzarem un mosaic sobre taps d'ampolles, que es convertiran en uns petits però autèntics monstres. També jugarem a la bomba, ho passarem genial!

El dissabte 7, al taller creatiu, fabricarem una gorra de mag amb cartolina, que es podran emportar i utilitzar quan tinguin un truc de màgia amb què sorprendre a familiars ó amics. A més, tindrem temps per jugar a tocar i parar. En aquesta ocasió hauran de ser molt àgils i ràpids perquè el monstre no els converteixi en petits monstres.
 

Horaris

22 Divendres
Febrer 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

07 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi