Activitats infantils de Nadal

activitats infantils nadal 2018

Només falten unes poques setmanes per l'arribada de les festes més esperades de l'any, i a Gran Via 2 ja les estem vivint de ple. Tu pots venir a gaudir-les i compartir-les amb els teus nens, perquè els tallers infantils de Nadal 2018 s'han instal·lat al nostre centre comercial i d'oci amb un programa carregat d'activitats per a ells.

A més de fer les teves compres segur que trobeu una estoneta per a que els petits es converteixin en uns veritables artistes i, sempre que sigui possible, es portaran les seves obres a casa per demostrar les seves habilitats a familiars i amics. Podran treballar amb diferents materials, com cartó, fang, cartolina, goma eva, foam i crear arbres en 2D i en 3D, estrelles, porta espelmes i ornaments de Nadal, el Tió, escultures o titelles amb figures representatives d'aquestes festes, i diferents models de calendari del nou any, cada setmana tenim una activitat diferent. A més, sempre amb l'ajuda i l'assessorament dels nostres monitors professionals.

Perquè aquest mes no us faltin les opcions de visitar-nos en família també obrim els dies 6 i 8 de desembre. T'esperem a tu i als teus nens a Gran Via 2 perquè junts comenceu a preparar-vos per rebre l'arribada del Nadal.
 

Horaris

21 Diumenge
Juliol 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

24 de setembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi