Activitats infantils per rebre al Patge Reial

activitats infantils rebre patge reial

A Gran Via 2 ens preparem amb els nens i nenes per donar la benvinguda a l'any nou i al Patge Reial. Als tallers d'activitats infantils Nadal, els més petits tindran la possibilitat de demostrar les seves habilitats per fer treballs manuals i crear diferents figures i ornaments amb què decorar les seves habitacions mentre esperen l'arribada del Patge Reial.

Amb l'assessorament i l'ajuda de monitors professionals, podran crear petites escultures amb fang, boles de llana de colors, decorar fulles naturals per aconseguir adorns de diferents textures i tonalitats o un titella dels Reis Mags. Si venen tres dies, podran tenir la d'en Melcior, la d'en Gaspar i la d'en Baltasar. També treballarem amb retallables, amb els quals podran fer un bastó de caramel, que després de pintar-lo serà un bonic adorn per a la casa, l'arbre de Nadal o la taula de Cap d'Any. I si encara no han escrit als Reis Mags, els ajudarem a redactar aquesta carta tan important que després podran entregar ells mateixos al Patge Reial.

A més, a les botigues de Gran Via 2 hi ha tot allò que necessites per a aquestes festes. Així que vine a comprar amb els petits, que ells també volen preparar-se i tenir-ho tot enllestit per rebre el 2019.
 

Horaris

22 Divendres
Novembre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi