Les activitats de la Ludoteca

LUDOTECA ACTIVITATS 22 I 23 SETEMBRE

Aquesta setmana la Ludoteca torna a omplir-se de tallers perquè els més petits de la casa passin una estona divertida alhora que aprenen un munt de coses. No perdeu l'oportunitat de visitar aquest entretingut espai de Gran Via 2, en el qual els nens s'ho passen d'allò més bé mentre tu fas les teves compres amb tota tranquil·litat.

El divendres 22 de setembre tindrà lloc el nou taller de contacontes, que inaugurarà un espai únic a la Ludoteca. A partir d'ara els nens podran descobrir històries apassionants amb contes clàssics i altres de més nous. Podran mirar-los, llegir-los, escoltar-los i representar-los. De manera que, a més, treballaran aspectes com l'expressió oral i l'espontaneïtat. S'ho passaran genial!

D'altra banda, el dissabte 23 de setembre, treuran la seva vena més artística per crear una postal de l'arc de Sant Martí molt diferent de les habituals. Per això, utilitzarem cotó, escriurem i dibuixarem amb la finalitat de regalar-la a algú especial. A més del taller, també hauran dinàmiques amb jocs tan divertits com “l’Arrenca Cebes" i "Limbe".

Recorda que les dues primeres hores de servei de la Ludoteca són gratuïtes, i que només pel fet de venir et regalem un val per al Sould Park, el parc d'atraccions situat a la plaça exterior de Gran Via 2.

Vine amb els teus fills a gaudir dels tallers i activitats que hem organitzat!

I no oblidis passar per la Planta Baixa del centre, davant Benetton, on trobaràs l’exposició amb una mostra de còmics i il·lustracions de Jordi Macabich.
 

Horaris

06 Divendres
Desembre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

06 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi