Un món de activitats pels menuts

activitats-menuts

La primavera ens permet fer més coses fora de casa. Les temperatures més agradables i els dies més llargs ens carreguen d'energia i ens donen aquest impuls per fer el que teníem pendent o anar a la recerca de noves activitats. A Gran Via 2 et convidem a visitar el nostre centre com un bon pla de sortida per acabar la setmana.

Aquest divendres 11 de maig a la tarda, els més petits de la casa a la Ludoteca, podran crear el disc de Newton. Amb cartró, corda i colors farem aquesta manualitat per veure com es barregen els colors. I després, jugarem en grup al “Gran nus”, formarem una cadena que després lligarem fins a formar un nus humà que un altre nen haurà de deslligar sense trencar la cadena.

El dissabte 12 de maig durant tot el dia farem un mòbil amb oueres reciclades i les convertirem en flors. Després, jugarem a la cadena d’àtoms, l’objectiu serà aconseguir que tots els companys s’uneixin.

Mentre tu visites les nostres botigues i fas les compres que necessites per a la setmana o aquelles que porten esperant tant de temps, els nens podran divertir-se amb les activitats a la Ludoteca.

Aquesta sala de 112 m2 és un espai que està obert a nens i nenes de 4 a 9 anys perquè en un entorn amè i creatiu. Les dues primeres hores del servei són gratuïtes i amb la coordinació i supervisió de monitors titulats i de gran experiència dels petits tenen l'oportunitat de demostrar el seu talent a través de diferents expressions artístiques, experimentar amb diferents elements i tècniques, interactuar amb altres nens i divertir-se jugant.

Vine a gaudir de Gran Via 2 en família!

Horaris

12 Dimecres
Desembre 2018

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

16 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi