Activitats esportives a l'aire lliure a la ciutat

La primavera incentiva les ganes de fer activitats a l'aire lliure, entre elles la pràctica d'esports. Realitzar exercici físic en un entorn obert pot ser tan eficaç com el desenvolupat amb l'equipament i la tecnologia d'un gimnàs. A més, sempre que no ho fem en una zona amb alta contaminació, aporta un major benefici al nostre sistema cardiorespiratori i afavoreix un bon estat d’ànim.

Tant a les ciutats com als pobles són molts els esports que es poden practicar a l'aire lliure en el moment que tu decideixis. Fes-te un temps en la teva rutina diària i tria el que més et vingui de gust, aquí et proposem alguns.

Running. Sortir a córrer pels camins rurals del teu poble o per les zones verdes de la ciutat és la millor manera d'alliberar endorfines per oblidar-se de l'ansietat i l'estrès quotidià. Marxa nòrdica. Si córrer no et motiva, pots agafar els bastons i caminar amb bon ritme. Així també es cremen calories, millora el sistema cardiovascular i a més exercites els braços. Ioga. Pren-te el teu temps per relaxar-te i controlar des de la teva ment fins a l'últim múscul. Fer-ho en un parc és més gratificant i no et sentiràs extravagant, cada vegada són més els que opten per aquesta activitat per aconseguir el seu benestar personal.

Patinatge. Segur que trobes un circuit ideal en algun parc o passeig de la teva ciutat per practicar un dels esports més divertits que hi ha.

Vine a Gran Via 2 pels teus patins, bastons, sabatilles o la indumentària i els accessoris que necessitis per practicar el teu esport favorit. A Decimas, Decathlon i en les altres botigues esportives del nostre centre comercial ho trobaràs i ja podràs sortir a gaudir de l'aire lliure i del sol primaveral.

Horaris

18 Divendres
Octubre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi