Els animals: protagonistes dels tallers de la Ludoteca

la liga de la justicia

Les activitats de la Ludoteca d'aquesta setmana tindran molt d'animal, perquè els petits podran crear simpàtics companys de joc i experimentar, un cop més, amb la seva creativitat. Els hem preparat uns tallers la mar de divertits en els quals aprendran al mateix temps que s'entretenen fent manualitats.

El divendres 17 de novembre serà el torn del taller per fer un mini drac. A través de diferents materials els nens crearan al seu gust aquest animal fabulós. A més, els construirem de tal manera que es puguin moure i oferir molta més diversió. Després jugarem a "mata conills", un joc molt divertit amb el qual hauran d'afinar la seva punteria.

D'altra banda, el dissabte 18 de novembre crearem un simpàtic gosset que treurà la llengua, cosa que segur entusiasmarà els més petits. Després del taller la diversió no s'acabarà perquè tindrà lloc la dinàmica "El ninja", un joc d'habilitat amb el qual s’ho passaran en gran.

Si encara no coneixes la Ludoteca de Gran Via 2, t'animem a descobrir-la. És un espai ampli i fantàstic perquè els més petits es diverteixin i aprenguin, sempre sota l'atenta mirada de monitors titulats i amb una àmplia experiència. I si ja la coneixes, t’animem a repetir l'experiència amb els meravellosos tallers que organitzem cada setmana.

Mentre ells es diverteixen, aprofita per visitar les nostres botigues i preparar-te per al fred amb total tranquil·litat.

I si ets fan dels espectacles, aquest dissabte United Colors of Benetton, organitza un teatre de titelles de llana de 17 a 20h per als més petits.

Us hi esperem!
 

Horaris

15 Dimarts
Octubre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi