Any nou, noves aficions

noves aficions

Setembre i gener són mesos ideals per començar nous projectes, i també aficions que et permetran desconnectar de la feina, al mateix temps que aprenem i fem coses que ens agraden. Si encara no t'has decidit, aquí et donem algunes idees de hobbies amb els quals en gaudiràs durant en el teu temps lliure, tot aquest any.

- Artesania. El DIY, la filosofia del fes-ho tu mateix, segueix de moda i reivindica el plaer de tornar a fer coses amb les nostres mans, ja sigui confeccionar una bossa, donar-li un nou aire als nostres elements decoratius o crear les nostres pròpies targetes de felicitació d’aniversari. Si t'apuntes a aquesta afició, trobaràs moltíssims llibres a La Casa del Llibre o Carrefour i a internet a blogs, amb tutorials que despertaran el teu costat més creatiu.

- Idiomes. Encara que potser ho veus més com un propòsit que com una afició, la veritat és que, més enllà de les llengües conegudes, també n’hi ha altres que pot ser que t'agradaria d’aprendre sense la pressió d'haver d'arribar a un nivell de competència alt. Rus, àrab, finès, japonès, holandès, basc... Amb quina t'agradaria començar?

- Teixir. Aquesta afició ja fa alguns anys que està en auge i és que teixir els teus propis jerseis, bufandes, guants i altres complements, a més de ser una activitat molt entretinguda, també et permet portar roba original. Inclús podràs personalitzar alguna peça bàsica que hagis comprat a les botigues de Gran Via 2. A més, també és una activitat que es pot fer en grup i així conèixer gent nova i passar una bona estona.

- Cal·ligrafia. Si busques una activitat relaxant i que a sobre t'alegri la vista, la tècnica de l’escriptura bonica t’encantarà. Amb aquest hobby descobriràs el plaer d'escriure a mà amb plomes i tinta de diferents colors per decorar els teus cartells, targetes i papereria.

Apunta't a alguna d'aquestes aficions i gaudeix de bons moments durant aquest any!
 

Horaris

15 Dimarts
Octubre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi