Els nens aprenen i es diverteixen a Gran Via 2

aprendre i divertirse

Els divendres i dissabtes són ideals per venir a Gran Via 2 amb la companyia dels teus nens, perquè aquests dies tenim activitats programades per a ells. Així tu pots fer les compres que vulguis amb tota tranquil·litat mentre ells es diverteixen jugant, aprenent i passant una bona estona amb altres nens en els tallers i fent diferents activitats dinàmiques que coordinen monitors professionals a la Ludoteca del nostre centre.

Aquest divendres 27 farem monstres amb rotllos de paper, un treball manual amb el qual no només els petits crearan unes divertides joguines, sinó que també descobriran algunes de les possibilitats que ofereix i els beneficis que genera la pràctica del reciclatge. També jugarem a Marco Polo, però sense piscina. De tota manera haurem de ser astuts i molt ràpids perquè no ens atrapi en Marco.

Dissabte 28 els monstres serem nosaltres mateixos, ja que hem preparat un taller de maquillatge en el qual, amb pinta cares, ens transformarem en monstres i espantarem a més d'un. Després competirem en una cursa d'obstacles per a carters.

A més, fins al setembre, a Gran Via 2 continua el cicle de tallers infantils d'estiu que es realitza a la planta baixa, davant de Desigual. Divendres 27, de 18.00 a 20.00 hores, i el dissabte a la mateixa hora i, també durant el matí, de 12.00 a 14.00 acomiadem el “Juliol Musical” fent polseres de rock.
 

Horaris

23 Dilluns
Setembre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

24 de setembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi