Barcelona Games World 2018

barcelona game world 2018

El saló de videojocs Games World 2018 arriba a Barcelona, en la seva tercera edició, amb moltes novetats. Del 29 de novembre al 2 de desembre, al pavelló 2 del recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, a poca distància a peu de la Gran Via 2, tindràs més de 80 propostes d'activitats per viure experiències que, fins i tot, van més enllà dels videojocs. Més de 50 mil metres quadrats en què hi haurà espai per a tot el món dels jocs, des dels clàssics, per als nostàlgics, fins als últims títols que donen el tret inicial de la campanya per a aquest Nadal.

Al Barcelona Games World podràs trobar aquest videojoc que tants records et porta, o la màquina aquella que ja no has tornat a veure, al mercat dels clàssics, però també entrar a l’Escape Room o al túnel del terror inspirats en el Resident Evil 2, que es presenten com les activitats més destacades. A més, és una oportunitat per contactar amb les empreses més importants del sector, sobretot si tens un projecte en desenvolupament, per assistir a xerrades, conferències i fins i tot a un concert de l'orquestra Games & Symphony. Ah! I si vols demostrar que ets qui millor representa al teu personatge favorit també pots participar del concurs de cosplay.

Si vas al Barcelona Games World, et proposem que, en un descans, facis una visita al nostre centre comercial i d'oci. Aquí podràs gaudir d'un bon àpat en algun dels nostres restaurants, prendre un cafè o recórrer les botigues que més et vinguin de gust.

Viu el Barcelona Games World i gaudeix d'un merescut descans a Gran Via 2.
 

Horaris

16 Dimecres
Octubre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi