Idees per lluir a casaments, batejos i comunions

La primavera i l'estiu són estacions en què, a més de comunions, s’acostumen a celebrar molts casaments i batejos. Esdeveniments que marquen les nostres vides o les de persones molt properes i que seran recordats per molt temps a través de la memòria i, sobretot, de les fotos. Per això, si has d'assistir a alguns d'ells, és imprescindible que no fallis en l'elecció d'un look adequat. Aquí t'expliquem quins estils són els que millor s'adapten a aquests esdeveniments.

Casaments. Si bé la vestimenta que portem dependrà molt de l'estil que els protagonistes hagin triat per a la seva celebració, hi ha certs aspectes que cal tenir en compte. Els vestits curts, però no tant, tot just dalt dels genolls funcionen sempre, en canvi, els ben llargs, mai amb cua, són perfectes només si la celebració és de nit. De dia, un barret ben seleccionat pot ser un gran complement. Finalment, evita sempre escots exagerats i oblida't del blanc, llevat que siguis tu la núvia.

Batejos. Com és un esdeveniment diürn, sense deixar de ser elegant el conjunt ha de ser més discret. Vestits o faldilles fins als genolls, vestits de dues peces, vestits granota llargs o pantalons palazzo en sintonia amb una brusa o un top i un cinturó mai fallen.

Comunions. Poden ser looks molt semblants als batejos. Vestits, palazzos o faldilles i bruses, combinats amb una jaqueta si la temperatura no és molt elevada, però sempre d'estil tweed o minimal, perquè cal anar arreglades però no de manera exagerada.

A les botigues de moda de Gran Via 2 trobaràs tota la roba per a aquestes propostes i moltes més perquè les puguis lluir en el teu pròxim casament, bateig o comunió.

Horaris

24 Dimarts
Setembre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

24 de setembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi