Arriba el Black Friday a Gran Via 2

El proper 29 de novembre et donem l'oportunitat d'avançar les compres de Nadal a Gran Via 2. Celebrem el Black Friday oferint importants descomptes en els productes dels nostres comerços perquè puguis gaudir d'aquesta celebració i trobar tot allò que desitgis comprar als millors preus.

De la mateixa manera tot el cap de setmana, inclòs el diumenge 1 de desembre, obrirem les portes en horari habitual perquè puguis seguir visitant el centre comercial i aprofitar les ofertes de les botigues. També podràs embolicar els teus regals amb el nostre servei gratuït que trobaràs de l'1 de desembre al 5 de gener a la planta baixa i a la planta carrer.

A més, tenim en marxa la nostra promoció on tindràs la possibilitat de participar en el sorteig de dos Xiaomi mi A3, fent-te una foto al Photocall situat a la botiga Xiaomi i publicant-la en Facebook o Instagram amb el hashtag #blackfridayGV2. Així mateix, hauràs d’esmentar @Granvia2 i @mistoregv2 per entrar al sorteig. La promoció serà vàlida del 22 de novembre a l'1 de desembre.

Així que, si no vols deixar passar la gran festa de les ofertes i els descomptes, vine durant el Black Friday i els dies posteriors a Gran Via 2.

T'hi esperem!
 

Horaris

21 Dimarts
Gener 2020

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

05 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi