Pel Black Friday et regalem 2 patinets elèctrics Xiaomi

black friday patinet xiaomi

El 2018 està arribant al final i només falten uns pocs dies pel Black Friday, el dia que pots aprofitar grans descomptes per comprar tot el que necessites per a les festes nadalenques o per fer, per fi, aquesta compra que has estat posposant durant tant temps. Cada any són més les botigues i marques que se sumen a aquesta jornada d'ofertes, i cada vegada hi ha més consumidors que volen unir-se també a la festa d'ofertes de divendres negre.

El Black Friday, que aquest any se celebra el 23 de novembre, és un costum que ja porta diverses dècades fent-se als Estats Units. L'origen del seu nom no està clar. Encara que es creu que va ser un titular periodístic per fer referència a un caos produït a Nova York o Filadèlfia pels descomptes que les botigues van fer l'endemà d'una festa d'Acció de Gràcies, el quart dijous de novembre. O bé per la forma en què els comerciants anomenaven l'endemà d'aquest dia festiu, quan els nord-americans començaven a realitzar les seves compres de Nadal i ells aconseguien passar de vermell a negre els números dels seus comptes.

A Gran Via 2, a més dels descomptes que ofereixen les botigues del nostre centre, aquest Black Friday regalem dos patinets elèctrics de Xiaomi. La promoció estarà vigent fins al dissabte 24 de novembre, però ja pots venir a Gran Via 2 i assabentar-te com pots aconseguir-ne un.
 

Horaris

15 Dimarts
Octubre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi