Un cap de setmana ple d'activitats infantils

Tallers Nadal

Arriba el divendres i a Gran Via 2 ho tenim ja tot a punt per rebre de nou al Pare Noel. Els petits de la casa podran conèixer i fer-se una foto amb ell, un record màgic que rebran al seu correu electrònic poc després. Si ja saben què li demanaran per Nadal, aquest cap de setmana veniu a Gran Via 2, el Pare Noel recollirà la seva carta per poder satisfer els seus desitjos el 25 de desembre.

 A més, també hem preparat per a aquests dies diversos tallers gratuïts perquè els teus fills gaudeixin de la màgia de les festes.

Divendres 16, dissabte 17 i el diumenge 18 de desembre tindran lloc unes activitats molt creatives per a tots els nens i nenes de 4 a 12 anys. Aprendran a fer unes màscares de Pare Noel, perfectes per disfressar-se la nit de Nadal perquè l'espera dels regals es faci més curta.

També podran deixar volar la seva imaginació creant unes divertides i originals joguines de cartró. Es convertiran per unes hores en autèntics dissenyadors, creant a partir de diferents materials i tècniques, per aconseguir unes joguines fetes a mà que tindran la seva pròpia personalitat.

 Veniu a Gran Via 2 aquest cap de setmana i gaudiu en família de l'experiència de conèixer el Pare Noel i d'uns tallers nadalencs en què els petits podran desenvolupar la seva creativitat.

L’activitat de divendres es farà de 17.30 a 20.30h i les de dissabte, d’11 a 14h i de 17.30 a 20.30h a la planta baixa, davant del Mango.

I perquè puguis gaudir de les teves compres amb més tranquil·litat, ja ho saps, ho tenim tot preparat perquè els petits s’ho passin d’allò més bé a la Ludoteca. Les dues primeres hores són gratuïtes! Informa’t del servei aquí.

Us esperem a la planta baixa, davant de la botiga Mango!

Horaris

24 Diumenge
Juny 2018

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9:30 a 22h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi