Un cap de setmana artístic i molt divertit per als nens

cap de setmana artístic i divertit

Aquest cap de setmana teniu una nova ocasió per venir amb els nens. Ells nostres espais exclusius els esperen per jugar, divertir-se i desenvolupar diferents activitats creatives que els faran sentir uns petits artistes.

Divendres 10, a la Ludoteca, seran uns veritables artesans, perquè farem uns bonics collarets amb petxines i argila. A més, ens divertirem molt jugant al telèfon atrotinat. I, dissabte 11, fabricarem unes xancletes. Sí, unes originals xancletes que portaran la silueta dels nostres peus. També tindrem temps per jugar, aquest cop haurem de ser molt astuts tant si ens toca amagar o trobar un tresor, perquè jugarem a la recerca del tresor.

I el cicle tallers infantils d'estiu del nostre centre també proposa als petits una sèrie d'activitats creatives i artístiques. Divendres a la tarda, de 17:30 a 20:30 hores, i el dissabte en el mateix horari i també al matí, d’ 11:00 a 14:00 hores, pintarem amb segells i quadres en cavallets de sobretaula, crearem uns molinets de vent amb paper i farem xapes que podrem personalitzar amb els nostres noms.

Els caps de setmanes d'aquest mes vine a Gran Via 2 amb els teus fills. Podran gaudir d'un agost artístic i molt divertit.
 

Horaris

21 Dijous
Febrer 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

07 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi