Un cap de setmana molt primaveral per als petits

tallers infantis primavera gran via 2

Els tallers infantils que oferim en el nostre centre, durant aquesta època de l'any, són una proposta perquè els més petits aprenguin noves activitats i es diverteixin jugant. Així que, aquest cap de setmana vine amb els teus fills a Gran Via 2 i deixa que se sentin els veritables protagonistes de la primavera.

Per al divendres 13 d?abril, de 17:30 h a 20:30 h, i el dissabte 14 al matí, d?11:00 h a 14:00 h, i també en l'horari de tarda, hem preparat un taller molt primaveral. Els nens i nenes es convertiran en autèntics jardiners treballant amb llavors naturals i fins i tot podran fer els seus propis testos. També tindran la possibilitat de demostrar les seves habilitats artístiques creant flors de foam i fermalls de primavera per lluir a la samarreta, suèter o jaqueta.

Els tallers infantils de primavera estan sent tot un èxit, porta als teus petits perquè en formin part. T'esperem a la planta baixa del nostre centre, a l'espai que hem preparat davant de la botiga de Desigual. I recorda que a Gran Via 2 els nens també poden divertir-se jugant a la Ludoteca, on hi ha activitats per a ells els divendres, dissabtes i festius, a més el servei es gratis 2 hores.

Us hi esperem!

Horaris

15 Dimarts
Octubre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi