A Gran Via 2 els més petits es preparen per al Carnaval

carnaval a la ludoteca

Com ja saps arriba el Carnaval i la Ludoteca s'uneix a la festa més divertida de l'any. Perquè els nens comencin a viure-la, en el nostre espai dedicat a ells hem preparat unes activitats molt entretingudes.

El divendres 9 de febrer comptem amb un taller on podran fer les seves pròpies màscares de gala. No hi ha res més característic del Carnestoltes que una màscara, i també podran fer-se els seus barrets, ulleres o bigotis i emportar-se'ls a casa per lluir una disfressa molt elegant. A més, tindran l'oportunitat de mostrar els seus dots d'artistes amb el joc de la mímica, en el qual hauran de representar diferents elements del Carnaval amb aquest art dels gestos i moviments, perquè en aquest joc no s’hi val a parlar.

El dissabte 10 de febrer serà el segon dia del taller, i aquesta vegada és el torn de les màscares estranyes. Aquí els més petits posaran tota la seva creativitat per, amb diferents materials reutilitzables, fer unes màscares rares, però molt divertides. També hi haurà temps per jugar al joc dels colors, hauran de ser molt ràpids per ser els primers a trobar el color assignat.

Vine al nostre centre amb els teus fills i deixa'ls a la Ludoteca perquè gaudeixin de les activitats que organitzem per a ells. Recorda que les dues primeres hores són gratuïtes i, a més, et regalem un val per Sould Park, el parc d'atraccions de la gran plaça exterior de Gran Via 2.
 

Horaris

20 Dilluns
Agost 2018

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9:30 a 22h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

24 de setembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi