Arriba el carnestoltes, de què et disfressaràs?

Gran Via 2 Carnaval 2019

Aquest cap de setmana arriba el carnestoltes, la gran festa popular plena d'humor, alegria i extravagància que et dóna l'oportunitat de convertir-te en el personatge que vulguis. Si encara no saps de què et disfressaràs aquest any aquí tens algunes idees, perquè et queden pocs dies per decidir-ho.

En temps d'influencers en xarxes socials i sèries en Netflix, les disfresses de La Vecina Rubia i els uniformes dels personatges de La casa de papel són els tops. Així que si vols lluir cabellera rossa o vestir-te com si fossis a atracar La Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre en aquest carnaval tens la teva millor ocasió.

Els videojocs també estan en plena actualitat i un dels més populars és Fortnite. Aprofita el carnestoltes per executar una de les seves missions. Disfressa't de soldat, constructor, rodamón o ninja i aquest cap de setmana surt a salvar el món.

El carnestoltes també genera una gran il·lusió entre els nens, les opcions per a ells van des dels vestits de superherois o personatges, com els d'Spiderman, Harry Potter, Harley Quinn, d'Esquadró suïcida, o Ladybug, amb el seu vestit de marieta, fins als d'animalets per als més petits. Pensa en ells també per viure aquesta gran festa en família.

En els locals de Party Fiesta i a les botigues de joguines de Gran Via 2 trobaràs aquestes disfresses i moltes propostes més per gaudir del carnestoltes. Vine al nostre centre comercial i prepara't per viure els tres dies més bojos i divertits de l'any.
 

Horaris

22 Dimecres
Maig 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

07 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi