Visita el nostre cinema per Halloween

cinema halloween Gran Via 2

La nit de Halloween s'acosta i les pel·lícules de terror que tant ens terroritzen també. Per això, volem proposar una selecció de pel·lícules de la cartellera del nostre centre comercial Gran Via 2 perquè puguis passar una nit entretinguda.

La pel·lícula Joker protagonitzada per l’Arthur Fleck, et farà viure un moment tràgic després de fracassar en el seu somni d'intentar fer riure al món. Aquest acaba sent un home ignorat per la societat a causa de la crueltat i el menyspreu de les persones. Per això i una sèrie de tràgics successos, acaba convertint-se en un home solitari i violent pels seus problemes mentals, i inconscientment en un criminal.


Finalment, Maléfica: Maestra del mal y Zombieland: Mata y Remata, també podrien ser pel·lícules alternatives per Halloween. D'una banda, Malèfica torna per explicar la vida de la bruixa Malèfica i Aurora, així com les aliances que es formen per sobreviure a les amenaces del màgic món. I d'altra banda, en Zombieland, hi podràs veure com els caçadors de zombies hauran de salvar el món, convivint junts i defensant-se dels morts vivents que han evolucionat. Tot això passarà mentre viatgen des de la Casa Blanca fins al cor dels Estats Units.

Si t'ha cridat l'atenció alguna d'aquestes pel·lícules per Halloween, Gran Via 2 t'espera en els cinemes amb els llums apagats, crispetes i acció perquè puguis gaudir al màxim.

A què esperes per venir?
 

Horaris

21 Dimarts
Gener 2020

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

05 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi