Els colors de la moda d'aquest estiu

L'estiu ens porta alegria, vitalitat, energia i tot això és el que reflecteixen els colors que les principals marques han triat per a les seves col·leccions d'aquesta temporada. Les tendències venen marcades per tons intensos que transmeten autenticitat, confiança i estimulen la creativitat i l'ànim. Aquests són els colors que ja pots tenir en compte per escollir les peces amb les quals triomfaràs aquest estiu.

Taronja. Els tons taronges són ideals per potenciar tota la calidesa de l'estiu. Aquesta temporada la gamma comprèn des del turmeric o cúrcuma, inspirat en l'espècia que li dona color als plats de la cuina oriental, que combina de manera excel·lent amb les pells bronzejades, fins al vermell taronja, una gran opció, sobretot per a dones expressives i segures de si mateixes, per a vestits de nit o per lluir en esdeveniments festius.

Bordeus. Tan intens i elegant com el millor vi. Un color per a looks discrets però amb gran estil. El pots portar tant en peces (vestits, jaquetes o caçadores) com en complements.

Coral. Per a molts el color de la temporada. Aquest estiu arriba amb tota la seva brillantor però en un to una mica suau, de manera que se'l pot definir més que com a provocador, com a delicat i elegant. Si vols irradiar alegria, frescor i joventut porta’l en els teus vestits, bruses o shorts.

Aquests són els principals colors que marquen les tendències de la temporada. Si visites les botigues de modes de Gran Via 2 els trobaràs tots. Vine a triar la roba per als teus outfits d'estiu i posa-li color al teu armari.

Horaris

15 Dimarts
Octubre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi