Els complements més trendy d'aquesta primavera

A qui els agrada la moda saben que no hi ha armari complet sense uns bons complements perquè tenen la capacitat de potenciar un look en un moment. Perquè no et faltin opcions d’outfits a l'última moda t'expliquem quins accessoris marquen les tendències d'aquesta primavera. A les botigues de moda i complements de Gran Via 2 trobaràs una gran varietat per estrenar.

Bosses. Les XL es converteixen en les teves grans aliades per portar amb tu tot el que necessitis sense renunciar a res. En colors són els pastels els destinats a triomfar i, entre ells, el corall és l'estrella de la primavera. També el print floral té assegurat el seu lloc.

Cinturons. Per complementar un look amb pantalons, vestit o faldilla. També en els cinturons es porta el print floral o els motius vegetals en general. A més, en els seus dissenys, les principals marques estan aprofitant les sivelles com el lloc per destacar el logo.

Mocadors. Un mocador, una bandana o una diadema d'estampat floral és el complement per a la teva cabellera que no et pot faltar per triomfar aquesta temporada amb un look street style.

Ulleres. Les formes geomètriques més arriscades, hexagonals i octogonals, són les que marquen tendència aquest any. També els tons pastel en els vidres són els que més es portaran.

A les botigues de Gran Via 2 pots triar tot el que necessitis per completar els teus nous outfits i donar-los un toc d'allò més primaveral.
 

Horaris

18 Dilluns
Novembre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi