Compres, oci i restauració, a Gran Via 2 ho tens tot!

a gran via 2 ho tens tot

Al nostre centre pots combinar el teu temps de compres amb moments d'oci i gaudir d'un bon àpat. També pots visitar-nos un diumenge i passar un dia relaxat i divertit amb la família o els amics. Vine amb ells i passa-t'ho d'allò més bé entre sales de jocs, de cinema, restaurants, cafeteries o prenent un gelat ja sigui de Gelati Dino Itàlia, de Farggi o un iogurt gelat de Llaollao.

Demostra les teves habilitats jugant al bowling a Ilusiona, o prova sort amb algunes màquines de Queen's. Opcions gastronòmiques tampoc te’n faltaran. N'hi ha per a tots els gustos, des de la cuina italiana que t'ofereixen Sottovoce i La Tagliatella fins als plats orientals més exòtics d'Udon i de Dai Xin Hua. Però si ets de gustos més tradicionals, vés a menjar a Casa Carmen, un lloc ben Mediterrani, o al Baskònia. Per als més carnívors les temptacions arriben des d'Amèrica, perquè a Gran Via 2 també trobaràs Brasa y Leña, un típic rodizio brasiler, i Foster’s Hollywood.

I si la peli que has triat està per començar i no tens prou temps, o simplement prefereixes un menjar ràpid o un entrepà, podràs escollir entre Zona Kebab, Pans & Company, Cañas y Tapas, KFC, Burger King, Subway, Viena, Charlotte, unes tapes amb pernil d'Andreu o unes autèntiques salsitxes alemanyes de Kurz & Gut o les propostes de la Taquilla Gourmet.

Els diumenges el pàrquing és gratuït, així que podràs gaudir-lo sense presses. I per acomiadar aquest gran dia, què et sembla fer un cafè a Coffee & Company, Ingredients: Cafè, Dunkin’ Coffee o a Cafè & Té?
 

Horaris

15 Dimarts
Octubre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi