El Congrés Europeu d'Urologia a Barcelona

Del 15 al 19 de març al recinte Gran Via de la Fira de Barcelona, a menys de 100 metres caminant del nostre centre, tindrà lloc la 34a edició del Congrés Anual Europeu d'Urologia (EAU19). És la trobada internacional més important i de major convocatòria de l'Associació Europea d'Urologia (EAU), que cada any reuneix milers de professionals del sector de la salut, la indústria farmacèutica, d'equipament mèdic i de científics del camp de la urologia en alguna de les principals ciutats d'Europa. A la cita de Barcelona s'esperen 15.000 participants provinents de més d'un centenar de països per compartir els últims avenços mèdics, desenvolupaments tecnològics, i establir nous contactes professionals i empresarials.

En els 5 dies que dura aquest esdeveniment de la EAU s'ofereixen oportunitats per intercanviar experiències, debatre, conèixer o exposar estudis i dades encara no publicats o per accedir a diferents cursos de capacitació. A més, com en cada edició, l'EAU19 Congress lliura premis, de gran prestigi internacional, com el reconeixement a la dedicació, la recerca, la innovació i la pràctica urològica.

Si ets un dels assistents al EAU19 Congress de Barcelona et proposem que en un descans que et prenguis entre ponències, descobriments innovadors i xerrades professionals, visitis el nostre centre comercial i d'oci. Aquí podràs triar entre una gran varietat de propostes gastronòmiques o, si ho prefereixes, recórrer les botigues de moda, complements, regals, imatge i so o esports. A Gran Via 2 tens les opcions que vulguis per combinar un moment d’oci i d'esplai amb la teva experiència al EAU Congress.

Horaris

20 Diumenge
Octubre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi