Consells per preparar la maleta aquestes vacances

consells preparar la maleta

om a l’estiu, temporada de vacances i, si tens sort, època de viatges de plaer i descans. Perquè gaudeixis fins i tot dels moments previs, el de la preparació, i no t'estressis pensant com organitzar la teva maleta, aquí tens uns conslls perquè no et deixis res i no portis més pes del necessari.

El primer que has de resoldre és quin tipus d'equipatge s'adapta millor al teu viatge. I això depèn del viatge que faràs i dels transports que utilitzaràs. Si només es tracta d'un trajecte, que no implica molts moviments i no penses caminar massa amb el teu equipatge, la clàssica maleta no és la millor opció, et serà més pràctica una motxilla. Escull un model que a la part de suport sigui còmode, que distribueixi la càrrega sense deixar buits i posa les peces de major pes en el centre.

Un truc molt eficaç per portar menys roba i evitar la que no faràs servir és optar per peces còmodes i que puguin combinar. Per exemple calçats, camises i samarretes que puguis vestir amb faldilles o pantalons.

A la maleta posa les peces de major pes, com els pantalons i les sabates, separats en bosses, a la part de baix. Així aprofitaràs millor l'espai i la roba s'arrugarà menys. També per aquesta raó posa-hi a sobre els vestits, camises o vestits. Texans, samarretes i roba interior poden viatjar enrotllades en forma de tub.

Si viatges en avió, la teva càmera de fotos, tablet i altres objectes estaran més segurs en el teu equipatge de mans. Recorda que no pots portar-hi líquids en envasos més grans de 100 mil·lilitres. Si els portes a la maleta assegura't de tancar i aïllar-los bé. Per als teus diners, les targetes i els documents, una ronyonera interior és la millor solució.

Uns dies abans de preparar el teu equipatge fes una llista amb el que has de portar. Així, si descobreixes que encara no tens tot el que necessites, tindràs temps per venir-nos a visitar, perquè a Gran Via 2 trobaràs tot el que et pot faltar.
 

Horaris

23 Dilluns
Setembre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

24 de setembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi