Construeix el teu avió i vaixell en els tallers de la Ludoteca

tallers  ludoteca vaixell i avió

L'activitat no s'atura a la Ludoteca de Gran Via 2 perquè una setmana més tenim un munt de tallers amb els quals els petits s'ho passaran d'allò més bé. Són activitats en les que com en altres ocasions utilitzaran tota la seva creativitat i imaginació per fer les seves pròpies creacions.

El divendres 10 de novembre tindrà lloc el taller de "L'avió". A través de materials reciclats dissenyaran un avió molt divertit amb el que podran jugar hores i hores. Després d'aquesta activitat jugarem a "Mamba", en la qual hauran d'ajudar-se entre ells per trobar un secret que està amagat a la Ludoteca.

D'altra banda, el dissabte 11 de novembre seguirem construint mitjans de transport que els convidin a somiar i a entretenir-se, en aquest cas, una barqueta petita i molt maca. Els hi encantarà! Per acabar el taller jugarem a "El Pica-Paret", una activitat dinàmica en què hauran d'aguantar sense moure’s durant el joc per evitar ser eliminats.

La Ludoteca és un espai molt especial de Gran Via 2, amb 112 m², en els petits poden aprendre i divertir-se, sempre sota la supervisió de monitors titulats i amb una gran experiència. D'aquesta manera, els teus fills s'ho passaran d'allò més bé mentre tu fas les compres sense preocupacions. Ah! I les dues primeres hores del servei són gratuïtes.

Us hi esperem!
 

Horaris

17 Dimarts
Juliol 2018

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9:30 a 22h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

24 de setembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi