Creativitat i diversió per als més petits

creativitat i diversió a gran via 2

Aquest cap de setmana us esperen moltes propostes d'activitats infantils a Gran Via 2. Perquè els petits gaudeixin dels últims dies de les seves vacances d'estiu, us convidem a venir al nostre centre. Així ells podran passar una bona estona i compartir experiències amb nous amics en espais diferents.

El divendres 31 d'agost i el dissabte 1 de setembre, en els tallers infantils d'estiu farem manualitats creatives. Transformarem tubs de rotllo de paper higiènic en unes serps molt divertides, crearem flors amb les siluetes i les empremtes de les nostres mans i farem uns bonics gelats amb materials de diferents colors.

A la Ludoteca, el divendres 31 de 17:00 a 21:00 hores, acomiadarem agost amb un taller de cuina. Prepararem unes delicioses broquetes de fruites i, a més de menjar-nos-les, aprendrem les propietats nutritives que ens aporten i els beneficis que tenen per a la nostra salut. També tindrem temps de jugar, aquest cop a la petanca. El dissabte 1 de setembre us estarem esperant, des de les 11:00 i fins a les 21:00 hores, amb altres divertides activitats en aquest espai de 112 m2, en el qual les dues primeres hores del servei són gratuïtes.

Gran Via 2 no és només un centre comercial, també tenim moltes propostes d'oci per a tots, fins i tot per als més petits. Vine amb ells, podran experimentar noves activitats i es divertiran amb diferents jocs.
 

Horaris

15 Dimarts
Octubre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi