Les cures bàsiques que necessita la teva mascota

cures mascotes tiendanimal gran via 2

Les mascotes són una gran companyia i ens brinden tot el seu afecte. Però perquè estiguin saludables i amb aquesta vitalitat que tant ens contagien hem de prestar-los atenció i tenir-ne molta cura. I, si bé fer-ho és senzill, has de saber que aquestes atencions són per a tota la seva vida, tenir una mascota implica una responsabilitat i has d'assumir-la amb compromís. Cada mascota requereix diferents cures i té la seva forma d'alimentar-se. Per això, quan en portis una a casa teva visita aviat al veterinari. A més de controlar el seu estat de salut, et donarà consells sobre la seva alimentació, desparasitació, vacunació, esterilització o castració, i d’altres cures depenent de cada l’animal.

A més de brindar-li les coses bàsiques com són l'alimentació i el veterinari, si tens un gos has d’acompanyar-lo i gaudir amb ell de 2 o 3 passejos diaris i si pots, de tant en tant, fer alguns llargs recorreguts pel camp. El gat és més fidel a la llar, però no has d'oblidar de canviar-li la sorra, netejar la safata sanitària, i crear-li un lloc amb elements que li resultin divertits i amb els que pugui fer moviments en forma d'exercicis físics.

Al local de Tiendanimal de Gran Via 2 trobaràs el millor assessorament i tot el que necessitis per a les teves mascotes, siguin quins siguin els teus animals de companyia, perquè podràs buscar entre més de mil productes d'alimentació de la millor qualitat, accessoris i joguines perquè ells creixin i visquin sempre feliços i forts.

Horaris

22 Dimecres
Maig 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

07 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi