10a Cursa Nocturna de L'Hospitalet

Aquest dissabte 13 d'abril a les 20.30 hores es correrà la 10a Cursa Nocturna de L'Hospitalet. La sortida tindrà lloc a la plaça d'Europa i els seus dos recorreguts, hi haurà una cursa de 5 km i una altra de 10 km, passaran davant les instal·lacions de Gran Via 2, que albergarà els serveis de guarda-roba i aparcament. A més, tots els corredors rebran una bossa amb promocions de les botigues Ilusiona + Ke Bowling, Teashop, Play, Viena, Baskònia, Fleurance Nature, Dunkin' Coffee, Xiaomi, Cañas y Tapas, Rituals i Pans & Company. Entre d’altres, descomptes en bosses, sopars per a 2, copes de cava gratis o escumes de dutxa.

La 10a Cursa Nocturna de L'Hospitalet és una de les millors proves atlètiques de Catalunya que a més, aquest any, contribueix a una causa solidària, ja que un euro de cada inscripció serà donat per a la construcció del SJD Pediatric Cancer Center de Barcelona. El projecte de l'Hospital Sant Joan de Déu que té per objectiu crear el centre de lluita contra el càncer infantil més gran d'Europa.

Aquest esperit solidari s'unirà a l'esportiu per viure una nit de primavera que no pots perdre’t, la qual començarà amb una prèvia en què hi ha programades activitats infantils, entre elles una cursa en un circuit tancat de 200 metres, salts de longitud, llançaments de pes, llançaments de vortex i un circuit d'habilitats. Tot això perquè els més petits vagin incorporant la pràctica esportiva com un hàbit de creixement personal i vida saludable.

I després del plat de carbohidrats i el refresc que se servirà als participants perquè s'hidratin i recuperin energies, començarà la festa per celebrar el 10è aniversari de la Cursa. Hi haurà música en directe, pastís i moltes sorpreses més.

Horaris

07 Dissabte
Desembre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

08 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi