Decora de Nadal la teva llar

decora de nadal 2017 la teva llar

Queda molt poquet perquè arribin els Nadals i aquests dies són perfectes per decorar la llar amb alguns elements que li donin aquest toc festiu tan característic d'aquestes dates. A les nostres botigues de decoració de Zara Home, Natura i Party Fiesta, entre d’altres trobaràs tot tipus d'ornaments originals i molt nadalencs per vestir la teva llar aquestes festes.

Als Nadals passem molt temps a taula celebrant àpats tan assenyalats com la de Nit de Nadal, Cap d'Any, Nadal, Reis i Any Nou. Així que convé parar atenció en els detalls del saló per crear un ambient d'acord amb aquests dies. Per exemple, pots optar per unes estovalles que jugui amb tonalitats blanques i vermelles o amb un estampat de motius nadalencs, i posar una vaixella a joc. Per donar-li un toc elegant combina-les amb la coberteria i les copes de color daurat. D'altra banda, les espelmes creen un aire distingit i càlid. Tria-les dels mateixos colors perquè la teva taula respiri Nadal pels quatre costats.

Ah! I no t'oblidis d'un dels elements nadalencs per excel·lència: l'arbre de Nadal. Aprofita els millor dels anys anteriors per decorar-lo, però afegeix-li alguns de nous. Així el veuràs diferent i sorprendràs els teus convidats. Garlandes, estrelles, llums amb tons plata, daurats, blaus, quedaran fantàstics!

Descobreix com decorar aquest Nadal a les botigues de Gran Via 2.
 

Horaris

20 Dilluns
Agost 2018

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9:30 a 22h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

24 de setembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi