Els nens s'ho passen d'allò més bé a Gran Via 2

diversió a la ludoteca

Ens agrada que quan veniu al nostre centre el gaudeixi tota la família, des dels més grans fins als més petits. Així que, vine amb els teus fills a les Rebaixes i a la nostra Ludoteca podran gaudir d'un munt de divertides activitats on aprendran jugant i creant.

Per al divendres 19 de gener hem preparat un taller lúdic amb moltes propostes diferents, en les quals els nens podran demostrar tant les seves habilitats amb una pilota com el seu do d'estrategs jugant a la pilota presonera. Però també la seva capacitat de reacció en el joc del pistoler i tantes altres destreses en una gran gimcana.

El dissabte 20 de gener farem un taller de cuina on els nens podran crear papallones amb delicioses fruites, i després podran menjar-se-les, i coneixeran els beneficis que aquests aliments ens aporten. A més, en aquesta dinàmica de grup per a nens, hi haurà un concurs de talents, perquè ells se sentin com un artista fent el que més els agrada.

Totes aquestes activitats són coordinades i supervisades per monitors habilitats, perquè tu visitis sense preocupacions totes les botigues del centre que desitgis i sense pressa. I és que les dues primeres hores del servei són gratuites. A més, us endureu un val sense cost per a Sould Park, el parc d'atraccions de la plaça exterior de Gran Via 2.
 

Horaris

14 Dissabte
Desembre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

15 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi