Divertides activitats us esperen a la Ludoteca

activitats infantils ludoteca

Amb l'arribada del cap de setmana la Ludoteca de Gran Via 2 s’omple amb les activitats més entretingudes per als nens, entre 4 i 8 anys. Mentre tu fas tranquil·lament les teves compres, ells gaudiran d'una estona increïble aprenent i jugant amb altres nens i sota la supervisió dels nostres monitors titulats.

El divendres 27 de gener, de 17 a 21h tindrà lloc el taller de polseres. Durant tota la tarda podran posar a prova la seva habilitat i realitzar polseres originals i al seu gust perquè les puguin portar sempre que vulguin. Però encara més perquè per acabar amb ritme el dia farem zumba, i passarem la tarda amb bona música i ball. Segur que no s'ho volen perdre!

D'altra banda, durant tot el dissabte 28 de gener, d'11 a 21h, i com és habitual cada últim dissabte de mes, es realitzarà el taller de maquillatge. En el qual els petits podran convertir-se en els personatges de dibuixos animats, superherois o en els seus animals preferits. A més, perquè la tarda sigui rodona, traurem les disfresses i hi haurà ball i teatre. S'ho passaran fenomenal! Recorda que només per venir a la Ludoteca us regalarem un val per Sould Park, el parc d'atraccions de la gran plaça exterior de Gran Via 2.

Vine a descobrir amb els teus fills un espai on els esperen tallers, jocs i moltes sorpreses. Trobaràs l’accés a la Ludoteca des de la planta carrer entre General Optica i BS Farma o per l’accés a l’aparcament entre Drim i Party Fiesta.

T’hi esperem!
 

Horaris

15 Dimarts
Octubre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi