A Gran Via 2 t'esperen els millors gelats

geladeries gran via 2

No cal esperar l'estiu per prendre un gelat, però é cert que és quan més ho gaudim. I no només per hidratar-nos o calmar la calor que sentim aquests dies de temperatures que comencen a ser altes, sinó també com un bon motiu per sortir a fer una passejada o compartir un bon moment en família o amb amics.

A més, prendre gelat és molt saludable, quan en consumeixes incorpores minerals, vitamines i proteïnes, pel que se li atribueix valor nutritiu, sobretot aquells que contenen una gran quantitat de fruites. Els produïts a base de llet són una molt bona opció per als qui no acostumen a consumir la quantitat de calci recomanada. I els que porten xocolata ens omplen de felicitat perquè generen endorfines, les hormones del plaer.

A Gran Via 2 pots tastar els gelats de Farggi al seu local caracteritzat per la personalitat, l'estil i els sabors forjats en els seus més de 60 anys d'història. També els de Gelati Dino Italia, la marca que porta el nom del seu fundador, qui el 1978 ens va portar el tradicional gelat italià i avui ens ofereix desenes de gustos diferents. Té des dels més clàssics fins als exòtics gelats salats, com els de Formatge Idiazábal, Rocafort amb nous o de Foie gras, i altres especialitats, entre elles els sabors de pinya colada, Màlaga amb panses, panna cotta i pastís de Santiago.

Visita el nostre centre comercial i aprofita per prendre un gelat o, si ho prefereixes, un iogurt gelat de Llaollao, te’l serviran amb fruites de temporada, cereals cruixents i la salsa que tu vulguis.
 

Horaris

20 Dilluns
Gener 2020

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

05 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi