Emporta't el calendari d'advent de Gran Via 2

calendari advent

El Nadal s'acosta i el compte enrere ha començat. Per això, a Gran Via 2 regalem 4.000 calendaris d'advent, amb els quals podràs endolcir l'espera de la festa més desitjada de l'any. Des del 12 de novembre ja pots venir al nostre centre comercial i, si en el punt d'informació presentes tiquets de compra de dues o més botigues diferents que sumin un mínim de 30 €, t'emportes un calendari d'advent perquè tu, el teu petit o qui triïs per regalar-li tingui una sorpresa cada dia de desembre mentre espera la Nit de Nadal.

L'origen del calendari d'advent es remunta al segle XIX. En aquella època era costum que els nens de l'Alemanya protestant encenguessin una espelma per dia, des del diumenge d'Advent fins al 24 de desembre. Però fa poc menys de 100 anys que es va crear el primer calendari d'advent amb xocolates. Des de llavors, obrint una finestra per descobrir el regalet que ens porta cada dia, el compte enrere per rebre el Nadal ens resulta molt més divertit.

T'esperem al nostre centre comercial, la promoció s'acaba quan s'esgotin els 4.000 calendaris d'advent. L'horari de lliurament és de 9.30 a 20.45 hores, tots els dies en els que el centre estigui obert, en el punt d'informació, on trobaràs les bases de la promoció.

Vine a Gran Via 2 i aquest Nadal els teus dies seran de xocolata.
 

Horaris

19 Dimecres
Juny 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

07 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi