Estrena fantàstica a Filmax Granvia

los crímenes de grindelwald

Aquest divendres 16 arriba a les sales de cinema del nostre centre "Animals fantàstics: Els crims de Grindelwald", la segona entrega d'aquesta saga guionada per J.K. Rowling, l'escriptora britànica autora de la sèrie de llibres de Harry Potter.

A "Animals fantàstics i on trobar-los", la primera pel·lícula de les cinc que componen aquesta història, Gellert Grindelwald, protagonitzat per Johnny Depp, va ser capturat pel Congrés Màgic dels Estats Units d'Amèrica amb l'ajuda de Newt Scammander, però ara aconsegueix escapar amb l'objectiu de regnar sobre la resta de les criatures i per a això recluta a d’altres mags, que desconeixen el seu pla. Per atrapar al pervers mag, el professor Albus Dumbledore, interpretat per Jude Law, recorre a un dels seus estudiants, que ha de superar les seves pors quan s'enfronta als perills que no preveia.

El film dirigit per David Yates, que també va dirigir els últims quatre llargmetratges de Harry Potter, és una història que posa a prova l'amor i la lleialtat en un món màgic carregat d'enfrontaments. El cartell d'aquesta estrena fantàstica de Warner Bros el completen Joshua Shea, Eddie Redmayne, Katherine Waterston i Ezra Miller.

El divendres és el dia de les estrenes a Filmax Granvia, però també recorda que els dijous són el Gran Dia 2, quan només pagues 4,50 €. Vine aquest 16 de novembre i viu una aventura plena de fantasia.
 

Horaris

22 Dijous
Agost 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

24 de setembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi