Estrenes a la cartellera de Filmax Granvia

Como entrenar a tu dragón 3 Filmax Granvia

Aquest divendres 22 de febrer en els cinemes de Gran Via 2 ja pots veure la història que va marcar la lluita per la defensa dels drets de les dones a Amèrica del Nord i una aventura animada d'un jove viking i un drac, la teva gran oportunitat de viure el cinema amb els teus 5 sentits en l'única sala 4Dx de Catalunya.

"Una qüestió de gènere". La lluita pel dret a la igualtat de gènere arriba a Hollywood amb aquest biopic sobre Ruth Bader Ginsburg, un símbol del feminisme als Estats Units. En el film Felicity Jones, també protagonista de "La teoria del tot" i "Rogue One: Una història de Star Wars", encarna l'advocada que va desafiar el sistema legal nord-americà i va canviar la història dels drets de les dones al seu país. Una lluita que la va portar a convertir-se en la segona dona a integrar el Tribunal Suprem de Justícia dels EUA. La pel·lícula està dirigida per Mimi Leder, realitzadora de "Deep Impact" i "El pacificador", i el guió marca el debut cinematogràfic de Daniel Stiepleman.

"Com ensinistrar el teu drac 3". El tercer lliurament de la saga que recorre la vida d'un viking i un drac posa a prova l'amistat que els uneix. Perquè són moltes les amenaces que hauran d'afrontar en els seus camins. El jove Hipo tractarà de governar l'illa que va ser la llar dels seus avis i dels avis dels seus avis i, el seu amic Desdentado lluitarà per ser el líder de la seva espècie.

Una pel·lícula que també podràs veure en 4Dx, la tecnologia més avançada del món, perquè Filmax Granvia compta amb l'única sala de Catalunya equipada amb aquest sistema que incorpora fins a 21 efectes sincronitzats amb l'acció i el so. A Gran Via 2 pots experimentar una immersió 360 graus en la pel·lícula i gaudir el cinema amb els teus 5 sentits.
 

Horaris

22 Divendres
Novembre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi