Visita la Fira UEG Week al recinte Gran Via

ueg week gran via

Del dissabte 19 al dimecres 23 se celebrarà la UEG Week, un congrés sense ànim de lucre que agrupa a diferents especialistes mèdics i societats nacionals especialitzades en la salut digestiva, organitzat per la UEG (United European Gastroenterology) al recinte Gran Via de la Fira de Barcelona.

S’agruparan uns 30.000 professionals d'arreu d'Europa, que comprenen valors com la integritat, diversitat, transparència, qualitat, independència, respecte i responsabilitat, i que tractaran de compartir els últims coneixements, experiències i avenços del sector de la gastroenterologia. A més de reduir les malalties digestives i millorar la salut digestiva, també volen disminuir les desigualtats en salut de tot Europa respecte a l’edat, el gènere i la nacionalitat.

Si assisteixes a la UEG Week, aprofita els descansos entre ponències, xerrades i esdeveniments per visitar el centre comercial Gran Via 2. Hi podràs trobar diferents propostes gastronòmiques o si prefereixes distreure’t, pots recórrer les diferents botigues de regals, moda, imatge i so, esports i complements. Recorda que el nostre horari d’obertura del centre comercial és de dilluns a dissabte de 9.30 a 21 h, i l'horari de restauració és l’habitual.

T’hi esperem!
 

Horaris

19 Dimarts
Novembre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi