Un cap de setmana amb propostes lúdiques i artístiques per als petits

LUDOTECA MAIG GRAN VIA 2

Cada cap de setmana tenim a la Ludoteca activitats creatives, lúdiques i molt divertides per als nens. Així, tu pots venir a Gran Via 2 amb ells i fer les teves compres amb total llibertat i tranquil·litat, perquè els deixes a càrrec de monitors professionals i de gran experiència.

Aquest divendres 18 de maig, de 17:00 h a 21:00 h, aprendran una senzilla tècnica per pintar sobre pedres, experimentant amb els colors i que es podran dur a casa per decorar la seva habitació. També hi haurà temps per al joc, en aquesta ocasió jugarem a les cartes.

El dissabte 19 de maig, d’ 11:00 h a 21:00 h, els més petits podran estampar les seves mans amb pintura al tremp per fer un spiderman. Sí, tindran mà d’spiderman! A més, en una activitat d'expressió corporal, els ensenyarem com representar el creixement d'una llavor fins a esdevenir planta.

La Ludoteca és un espai de 112 m2 que proposa diverses activitats per a nens i nenes de 4 a 9 anys. Des del pàrquing blau hi ha una sortida directa a l'espai. També es pot arribar baixant per la rampa mecànica pròxima a Bs Farma i General Òptica. Les dues primeres hores del servei són gratuïtes i només per venir t'emportes un val per al parc d'atraccions Sould Park, que està a la plaça exterior del centre.

Horaris

15 Dimarts
Octubre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi